• Grand Revital
  • Grand Revital
  • Grand Revital
  • Grand Revital
  • Grand Revital
  • Grand Revital

Nameštanje želuca!!!
Nameštanje materice!!!
Nameštanje atlasa!!!

Astrologija

 


Astrologija
je sistem znanja o povezanosti zemlje i svemira. Položaj zvezda i planeta utiče na Zemlju i na svakog čoveka. Taj fenomen se prati od davnina. Osnovno što izučava astrologija je sam čovek s posebnim karakterom, mišljenjem, osobinama.
 


Astrologija izdvaja šta je čoveku dato od prirode, a šta bi trebalo da razvija u sebi, na šta bi trebalo da obrati pažnju da bi njegov život bio harmoničan.

Za nekoga je astrologija nauka, za nekoga je razonoda, ali čak i najveći skeptici ponekad okrenu stranicu časopisa i pogledaju astrološku prognozu - horoskop.

 

Zašto je potrebna astrologija?

 

U današnje vreme, u nedostatku slobodnog vremena i u neprestanoj žurbi, često nam je potreban savet, savet koji ne možemo zatražiti od roditelja, druga, prijatelja, jer naš unutrašnji svet čuvamo od svih.
Astrologija može da pomogne i da nam da neka bitna usmerenja, bitne odgovore i pomogne da shvatimo druge ljude. Astrologija može biti potrebna u svim sferama života: u ljubavi, zdravlju, poslu...

Grand Revital će vam pomoći da upoznate astrologiju, a možda će vam time otvoriti i novu stranicu vašeg života.

Dan zaljubljenih je prohujao pod vladavinom Urana i suvladarom Saturna. Originalna zaljubljivanja, čudne izlive emocija, neobične poklone, poneka razočaranja... Sve je to već iza, jer sada uplovljava vladavina Neptuna i suvladara Jupitera.

 

Zašto su planete tako bitne?
 

Planeta, na sanskritu "graha", znači "osvajač"! Planeta je velika količina astralne energije, ima sposobnost  "vladanja"  vama i može da rukovodi celim vašim bićem. Planeta je centar psihe čoveka i njegovih motivacija. Svaki horoskopski znak se aktivira kada neka od planeta "prolazi" kroz njega.

Dakle, bliži se 8. mart! Šta mogu da očekuju žene na ovaj pomalo zaboravljen ženski dan? Koja planeta će uticati na nas u ovom periodu?

Neptun je planeta koja će usrećiti neke horoskopske znakove u ovom periodu. O Neptunu se ponekad kaže da je viša oktava Venere.

Baš on odgovara za duhovne ideale, otvara vrata emociji i potrebu za ljubavlju. Pažnja! Neptun daje mogućnost da se upoznaju prava osećanja kada se dvoje pronađu i prepoznaju jedno drugo na prvi pogled. Neptun je romantik i idealista, ali pazite da se ne udubite u svoju maštu i ne propustite vašu pravu šansu.

 

Refleksologija
Sprečite probleme sa kičmom

Sprečite probleme sa kičmom vašeg deteta, rešite problem ravnih stopala.

Vakum terapija
Lečenje ventuzama

Veoma moćna tehnika za mršavljenje, anticelulit program, otklanjanje bolova u kičmi.

Kineziterapija
Po novom sistemu ruskog doktora Bubnovskoga

Ozdravljenje uz pomoć vežbi i pravilnog disanja.

Bioenergetska masaža
Vraća telo i um u ravnotežu

Radi se u cilju prevencije, vraća telo i um u ravnotežu. Otkrijte blagodeti ove masaže.