• Grand Revital
  • Grand Revital
  • Grand Revital
  • Grand Revital
  • Grand Revital
  • Grand Revital

  Masaža stomaka
  Vakum masaža

Hirudoterapija - metoda pijavicama

 

Osnivač centra Grandrevital, Natalija Gušlo Petrić, otkriva nam tajne delotvornosti ispitivanja Medie Hirudine.

Pijavice pomažu pri problemu sa cirkulacijom, migrenama, štitnom žlezdom, impotencijom, problem sa jajnicima, visokim pritiskom, glavoboljom, proširenim venama, hemoroidima, kod gihta, upale žučne kese, masne jetre… 

Hirudoterapija se pokazala kao efikasna metoda kod tromboflebita, metoda kojom se uklanjaju tromboi i sprečava stvaranje novih.

Ova malena "Injekcija života" kako je zovu u Rusiji, sa lakoćom otklanja celulit, podmlađuje kožu, čisti organizam od otrova, vraća vitalnost, mladost i lepotu.

U prirodi postoji vise od 400 vrsta pijavica. Njena pljuvačka sadrži više od 500 fermenata koji pozitivno utiču na ljudski organizam.
Pijavice ne podnose prljavu kožu, ali ni razne mirise, parfeme, jake sapune, gelove za tuširanje ili mleka za negu kože.

Ugriz pijavice nije bolan, jer prilikom ugriza pijavica luci fermente koji deluju kao anestetik,tako da je osečaj najbliži ujedu komarca. Može da se oseti blago peckanje. Posle svakog “gutljaja” krvi, pijavica zauzvrat u telo domaćina ubrizgava svoje fermente.

Ispitivanja Medicinske akademije Rusije, pokazala su, da se posle terapije pijavicama povećava rast nervnih ćelija, smanjuje se otečenost, deluje na priraslice. Tkivo dobija više hranljivih materija i kiseonika, i na taj način se detoksikuje i revitalizuje.